Az önkormányzati weboldalak szakértői

 

Történetünk messzire nyúlik vissza. A magyarországi internet hajnalán kezdtünk weboldalakat építeni, felújítani és karbantartani. Munkáink folyamán gyakran találkoztunk települések weboldalaival, kerestünk információt, próbáltunk új lehetőségeket feltárni ügyfeleink számára.

Az önkormányzatok, településmérettől és lakosságtól függetlenül egész más igényekkel és kötelezettségekkel jelennek meg az interneten. Van ahol a városmarketing adja a vezérfonalat az online stratégiához, van ahol a lakosság információigényét kívánják teljes körűen kiszolgálni, megint máshol a vállalkozások elektronikus ügyintézése van fókuszban és vannak olyan települések ahol az idegenforgalom a legfontosabb terület.

Ugyanakkor mindenhol fontos, hogy jegyző és polgármester biztosra mehessen az ÁSZ vizsgálat kezdetekor, hogy a weboldala rendben van, minden törvényi kötelezettségnek megfelel.

Települések döntéshozóit, vezetőit segítjük a számukra fontos célok feltárásában és az ezen célhoz elvezető online stratégia kialakításában. Ennek legfontosabb eszköze az önkormányzat és a polgármesteri hivatal weboldala.

Az online jelenlét azonban ennél jóval többet is jelenthet, olyan eszközöket amelyek használatával a weboldal egyszerűen és gyorsan megtermeli a saját árát, így az sem lehetetlen, hogy a korábban problémának tekintett weboldal üzemeltetés pozitív eredményeket hoz mind a településvezetők, mind a hivatal és mind a lakosság részére.

Hisszük, hogy tudatos és jól felépített települési weboldallal és online stratégiával egyszerűbb és jobb környezetet teremtünk az adott település lakói, vállalkozásai és vendégei számára! Ha ön is szeretne ebből részesülni, akkor hívjon most a +36 30 4893046 számon!